torstai 9. syyskuuta 2010

varpuleita monenmoisia

..

16 kommenttia:

 1. Hyvä hyvä, mutta tuo suosikkijuttu ei mee oikein noin, saa sitä etukäteen olla, mutta paras palkitaan, eikö se niin meekin? Tämähän oli oikein ihanan kesän kesäkisa, joten eiköhän kukkaisvarpulit oo niinku ykkössijalla elikkä P P Peeeee , hih.

  VastaaPoista
 2. Jos noi Deet ei jostain syystä voitakaan (esim. tuomaripeli, O:n kuvakollaasin varpulointi), niin voisi niille myöntää ainakin takapuolenpelastusmitalinn.
  Sen verran usein ovat yläpuolellansa keikkuneen hanurin pelastaneet nopeasti laadituilla käpälämäkitaktiikoilla.

  VastaaPoista
 3. nojuujoo, ja sit tulee tää ÄFFÄ ja pokkaa kaikkein hienoimman pokaalin tai mitä ne tuomarit nyt sit keksiikään! kyllä siinä kehutte, mutta ihanimmat ja kauneimmat ja mutusteltavimmathan on FARPULIT :)

  VastaaPoista
 4. niijuu ja ihana lukee teinirinsessa orvokki sun tekstii ku kaikki ei varmaa tiiä mist oli ja on kysymys ku me oltii niin ihanii ja ruvettii niit varpait kuvailee vaik joku jo fetisismistäkin mua haukkui, me ei välitetä, ollaa me vaa nii ihanii!

  VastaaPoista
 5. Ikävä niitä blogeja tulee ja blogistien aiheiden erillaisuutta!Kommentit antoivat oman suolansa .
  Säätiloistakin sai aina täsmätietoa ,kevään etenemisen, kautta koko maan.Pitkä luettelosta tulisi...

  VastaaPoista
 6. Ystäväni Orvokki, löysin sinut! Nyt luen sinua myös.
  Kaikkea hyvää toivon Sulle! t. pq

  VastaaPoista
 7. Saakura soikoon, kun jään nyt ilman sijoitusta tässä kisassa. Ei ole kuvaa varpuleista, vaikka ne ovat juur jalkahoitajalla hoidetut. Vai olisko se sitten kuitenkin ollut sitä dopingia? No, anyway... ohi menee tämä kisa ja myös miitinki. Mutta vain tällä erää!

  VastaaPoista
 8. Orvokki ystäväni, vokkiruokaa kokkaisin ja kokkaankin jos en nyt syksyllä niin sitten keväällä! Hih... blogivokkikokki!

  Oikeasti, äidin tilanne vaatii läsnäoloani viikonloppuisin, silloin kunta ei häntä hoida!

  Ja varpulikisasta putosin, kun minulla ei ole sellaista kameraa, jonka kuvia voisin siirtää sivuille! Vanha rakas Minoltani, suuritöinen järjestelmäkamera ei tässä kohtaa toimi virtuaalisesti!

  VastaaPoista
 9. Kuules vokki: Sää olet taas hukannu ne suuremmat kirjaimet, katos tääl on ikämiehiä ja huono valaistus!! :DD

  VastaaPoista
 10. Voi kun ootte yhtä ihania ja samanlaisia kuin ennenkin... ulleriina täällä googletilinsä kanssa... huh

  VastaaPoista
 11. Hei, Orvokki..tänään kun olin Hesas osteopaatilla, niin "melkein" treffattiin syysmyrskyn kanssa..meinaamiseks jäi, kun Siiri tyttönen tulikin hoitoon. Vielä me treffataan kaikki..

  VastaaPoista
 12. Kiitos Orvokki kaunoinen sä annoitkin tuolla ääniä tuplasti TT mä huomaan tämmöset.. hih.. pelissä mukana.. vai muka tuomari peliä, höh.. että täällä selän takana. utta äikkis oon laskuissa mukana D johtaa.. saat painia hänen kanssa jollei hän pingo taas käpälämäkeen, D ;llä on nopiat kintut.

  VastaaPoista
 13. Kyllä nuo C:n varpulit ovat kauniit ja söpöset, vähän harmaat, mutta oli myös harmaa kuvauspäivä :DD Ei ole tehostettu kemikaaleilla ja muilla lahjonta keinoilla!!!

  VastaaPoista
 14. parasta se on kuule polaris nyt viimeistään ottaa käyttöön kaikki pelit ja kommervenkit, et sää muuten ÄFFFÄÄ voita!

  VastaaPoista
 15. B- varpaat ovat ihan kivat :-)

  VastaaPoista
 16. Sandalettet lauluineen jäi kontaktiin, mutta onneksi tuota jiin sinistä aatelisverta ei voita mikään tai kukaan:)

  VastaaPoista

Olen todella iloinen kommentistasi.
I really appreciate your comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...