keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Niitä oli 40 !

Heips!

Muistanette että kirjoittelin siellä jossain jota ei ole enää, tansseista ja esittelin joukon eri lajeja. Moni kyselikin jossain vaiheessa, kuinka monta niitä oli, mutta minä en "ehtinyt" laskemaan, kun ilmeisesti ajattelin, että vielä tämä ja tuo, ennekuin ilmoitan lukumäärän... aikaahan piti olla runsaasti, mutta se hävisi ja loppui ,se aika.

Tietsikkatyöläisenä olen tottunut tallentelemaan kaiken, mitä teen, joten nuo tanssiblogitkin noukin aikanaan muistiin... etten sanoisi onneksi.

Niitä oli 40. Aikasmoinen määrä eri tanssilajeja, ja varmana maailmalla on vielä enempikin ja vielä enempi erilaisia muunnelmia . Tuossa 40:ssä on myös mukana jokin hassukin tanssi, mutta any way... monta niitä vaan on. Pakkauskin esitteli muutaman kummallisen tanssin. :) Ken ne kaikki taitaa..

Ehkä jatkossa sitten kerron tansseista, tanssihullu kun olen, niin mistäpä muusta... niin, ja sit ne Nalle Puhit.
"Nasu, minä näin tänään Möhköfantin."
"Mitä se teki?" kysyi Nasu.
"Loikki omia aikojaan", sanoi Risto Reipas.
"Tuskin se näki minua."
"Minä näin kerran Möhköfantin", sanoi Nasu.
"Tai ainakin luulin nähneeni. Tai ehkä en nähnytkään."
"Niin minäkin", sanoi Puh miettien
minkähänlainen Möhköfantti on.


Kaikki tanssijutut löytyy nykyään tanssiblogistani 
(Plese, read all about dancing ) villit askeleet - dancing


orvokki xxx

13 kommenttia:

 1. Kiva uudennäköinen sivusto sulla!Jotkut osaa....
  Ja Leonard Cohen,yks mun ikisuosikki:)
  Lossivahdissa näkyy varmasti ainaski yks Möhköfantti,sen verran kiristää taas huosunkaulus,hameesta puhumattakaan!Mutta tää on kiltti fantti.

  VastaaPoista
 2. Eikös olekin, tää sivusto, kivannäköinen, ainakin kunnes siihen taas kyllästyn.. hih
  Varmana Lossissa näkyy useampikin möhköfantti, kukin tavallaann :)

  VastaaPoista
 3. Meillä näyttää olevan sama värimaailma, olen syksy, en osaisi elää vaaleansinisissä kuteissa.

  Tämä on oikein viehko !!! Sekä Unteri, noin kiva oli vahvistussanakin.

  VastaaPoista
 4. Kyllä ajattelin että olisi ollut ainakin se 50 tanssia, mutta onhan se 40 jo jotakin!!!Ehkä minäkin uusin kohta sivuni varokaa vain ettei räjähdä silmille:)

  VastaaPoista
 5. Leonard Cohen.. loistavaa kuiskintaa,tulkintaa.
  Illanjatkoa !

  VastaaPoista
 6. mustis... pitkästä aikaa sinustakin kuuluu, ja heti olet luulemassa kaikenlaista. Eikö 40:ssä ole ihan tarpeeksi.. :)) Funtsaa yksitellen.. Sivuja on kiva aika ajoin uusia, kunnes on käynyt koko repertuaarin läpi.. :)

  VastaaPoista
 7. Vikke, illanjatkoa sinullekin. Tämä Leonardon video oli minulle ennennäkemätön, paljon uutta on näköjään juutuubeen ladattu sitten eekoosta poistumisemme jälkeen..:)

  VastaaPoista
 8. hih,Möhköfantit on varmaan mukavia ? Möhköfantti , hmm, jo pelkkä nimikin on muhevan mukavan kuuloinen,,,,

  VastaaPoista
 9. Eksä pelkää yhtään niitä möhköfantteja? kun nimi ei aina ole mukavan tae... Mutta varmana nää meidän möhköfantit on ihania ja rakastettavia ja mukavia, eritoten siellä lossivahdissa.. :DD

  VastaaPoista
 10. hei mitä toi tarkoittaa: klikkasin videota ja siihen tuli teksti: "upottaminen poistettu käytöstä pyynnöstä. katso video youtubessa" - höh

  VastaaPoista
 11. ne on poistanut näköjään juutuubesta videon, siinä on jotain häikkää käyttäjäoikeuksista tai jostain muusta on klikannut. Aika ajoin tuli tämmösiä eteen, kun selaili siellä videoita. Eikö sulle ole ennen näin tapahtunut. on harmi jos toi on poistettu.

  VastaaPoista
 12. ... joo koitin minäkin, ja poistettu on. Eka kerta näin on blogissa päässyt käymään. enkä mä osaa siihen toista videota ladata, tai en nyt ala sitä tutkimaan. Siellä juutuubessa on myös videoita, joita ei voikkaan upottaa, just kun on löytänyt hyvän, niin toi tuleekin kielto. Ehkä tää oli niin uusi, emmä ainakaan ollut ennen nähnyt, ja sit joku kielsi upottamisoikeuden..

  VastaaPoista
 13. silti tää sun blogi on kivan värinen.

  VastaaPoista

Olen todella iloinen kommentistasi.
I really appreciate your comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...