tiistai 21. joulukuuta 2010

mä lähden joululomalle !!! :)


ILOISTA JOULUA JA 
ONNELLISEMPAA ENSI VUOTTA !

Minä täällä paniikissa pakkaan, mitä mukaan, mitä jätän ja mitkä jää vahingossa pois. Viime päivinä sain kaaoksessa duunini öitä myöten viittä vaille valmiiksi, yksi jäi roikkumaan... peruuttaiskos matkan..

Siipeni vie minut kauas, kauas, huomenaamusta aikaisin hiljenen virtuaalisesti . Kiitän kaikkia menneestä syksystä, oli ilo, onni  ja autuus olla teidän kanssanne. Jatketaan reippaasti taas ensi vuonna, loppiaisen jälkeen. :)

Tämä on eka kerta, kun olen joulua paossa... tai eihän tämä mitään pakoa oikeasti ole, kun yleensäkään mitään joulua ole tehnyt vuosikausiin, enkä siis ole siitä stressaantunut. Mitä nyt aaton jälkeen olen heti odottanut niitä Tapanintansseja.. hih. Mutta mielenkiintoista on nyt kokea etelän joulu, ja uusivuosi ilotulituksineen. Ja rantaelämä keskellä talvea (Hesan lumimassat, ja lisää luvattiin..), ja vanha kaupunki ja syömiset ja ne iltabailaamiset ja lattari- ja kitaramusiikit. Jeeeaah !!!

Ai niin, taisin unohtaa oleellisimman... mä menen marizanin kanssa, ja kohde on (tietenkin) Teneriffa / Cruiz.. ja me pidetään huisin hauskaa.. 2 VIIKKOA ! .. perästä kuuluu.. zau!

orvokki xxxxx
(isot jouluhalit Teille kaikille)

x

13 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa, pitäkää hauskaa!!

  VastaaPoista
 2. Ihana joulunaika tiedossa Sinulla ja Marizanilla.
  Nauttikaahan koko "kropalla":)

  VastaaPoista
 3. Te onnelliset..olen ajatuksissa mukana. Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta teille molemmille.

  VastaaPoista
 4. Kiitos toivotuksistanne.. Ihan varmasti tulee ihana loma. Mä olen melkein saanut pakattua, ts. laukku on avoinna ja heittelen sinne kaikkea pientä mitä juolahtaa mieleen.. Kamala sillisalaatti sitten perillä..

  Hieman jännittää.. Mun poika tulee hakemaan aamulla klo 4, kun ystävällisesti lupas heittää kentälle ja koukataan matkan varrelta sitten marizan kyytiin.. Mua aina jännää matkallelähtö, pakkaamiset sun muut. Pitäis vielä ehtiä lyhentää housutkin, jollen ehdi, niin jääköön. Ja maksaa laskut... voiiih.. aika loppuu kesken. ! Voikaa hyvin ja kirjoitelkaa ahkerasti.

  VastaaPoista
 5. Mukavaa matkaa molemmille!

  VastaaPoista
 6. Hyvää Joulua ja Uutta vuotta..Sekä oikein hauskaa matkaa:))

  VastaaPoista
 7. Tahtoooo mukaaaan !!! Byyääääh...

  VastaaPoista
 8. Kiitos ! Mutta ens kerralla on teidän vuoro, jookosta. Olkaa kuitenkin ihmisiksi täällä, me ei aiota olla siellä :D

  VastaaPoista
 9. Hyvän joulun ja uuden vuoden toivotus ja etenkin rikasta ja antoisaa matkaa lämpimään :)

  VastaaPoista
 10. ripranie, kiitos. Samoin sinulle jouluinen toivotus ja ensi vuodelle mahdottoman paljon kaikkea kivaa. Nyt pitäis kai hieman nukkuakin. Meni vähän pitkäksi tämäkin ilta.

  VastaaPoista
 11. Hyvää Loppiaista Teille lomaltatulleille. En ehtinyt lukea näitä ennen lomalle lähtöäsi, mutta nyt kävin kurkkaamassa, joko matkajutut alkaa.
  Niitä ootellessa toivottelen antoisaa alakuvuotta, kirijotellaan, soitellaan, nähellään ja tehhään kaikkea kivaa ja ennenkaikkea TERVETULOA takaisin tänne kylymään, mutta kauniisiin maisemiin .

  VastaaPoista
 12. plätty, kiitos samoin sinulle hienoa ja laulurikasta tätä uutta vuotta. Olisin minä sinne etelän ihanaan ilmastoon voinut jäädä helposti toisetkin 2 viikkoa, mutta minkäs teet. Vielä on paikka ja tehtävä täällä pohjolassa.

  VastaaPoista

Olen todella iloinen kommentistasi.
I really appreciate your comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...