torstai 13. tammikuuta 2011

Puerto de la Cruzin 5










7 kommenttia:

  1. Ja olihan se laukkujen pakkaaminen varsinainen seremonia, kun ylipainon pelossa pakattiin ja punnittiin ja mietittiin kuinka saada laukkuja kevyemmiksi.
    Turhaan murehdittiin ylipainoa, kun edessä olevalla rouvalla oli 9 kg ylipainoa ja meillä van pari.

    Kiitos vain itsellesi matkaseurasta, kiva matkustaa joskus kimpassa eikä aina yksin.

    VastaaPoista
  2. Ihana kertomus,tulee mieleen nuoruuden etelämatkat, siis ennen kuin lapset syntyivät. Käveltiin paljon, ei tanssittu yhtään, mutta vielä ehtii - olkoot sitten Pedrot, Juanit tai Suomen Karit ;))

    VastaaPoista
  3. Suurensuuret kiitokset matkakertomuksestasi. Aivan ihanaa oli lukea toimistanne, tansseista ym. Kuvat hyviä ja kertovia nekin.
    Tosiaan tuntui siltä kuin itse olisin reissannut mukana.
    Minunkin tekee mieli mennä uudelleen sinne Inglesiin, mutta ehkä vasta ensi myöhäissyksynä.

    VastaaPoista
  4. marizan, joku taitava kirjoittaja olis saanut pakinan aikaseksi siitä pakkaustouhusta :) Mutta niinkuin sanoit, turhaan jännitettiin niitä paria kiloja.

    Ja viel kerta kiitti, kun "raahasit" mut sinne, meillä synkkas hyvin yxyhteen.

    Milena, kiitos sanoistasi. Ja kyllä sä vielä kerkeet, etkä ole sittenkään vielä yhtään liian vanha (kaikenmaailman Pedroille, Juaneille [mikä taivutussanahirviö] tai Kareille, etkä edes Enriquelle tai Paoleille..:) mutta vain tanssin merkeissä, muista..!

    Anjuusa. Kiitos sinullekin, kun pidit. Mun piti kirjoittaa erittäin lyhyt ja yhden lauseen sisältäviä tapauksia (siis ihan oikeita päiväkirjamerkintöjä) mutta juttu karkas käsistä :)

    VastaaPoista
  5. Tuttu paikka tuo Ganaria, niin vapaa-aikana kuin työasioissa. Minun matkoista saisi varmaan paksun kirjan, mutta olen laiska ja huono kirjoittamaan. Mutta juttelen niistä kyllä mielelläni jos joku viitsii kuunnella. En ole ikinä pitänyt mitään päiväkirjaa ja lyhytmuisti huonontuu päivä päivältä, mutta muistan paljon asioita lapsuudesta, nuoruudesta, armeijasta ja seikkailuistani ympäri mailmaa.

    VastaaPoista
  6. Hieno ja aika kattava matkakertomus, itse olin Ingelissä, mutta tuo Puerto de la Cruz on yhden perheen kestosuosikki joten sinne seuraavaksi? Kuvat olivat aivan fantastisia, kiitän.

    VastaaPoista
  7. polaris.. niinpä, muistoissa on paljon hyviä tarinoita, ja mitä enempi on liikkunut, saisi myös matkakuvaus"kirjojakin", vaan kuka ne kirjoittaisi. Harva mies taitaa pitää minkäänlaista päiväkirjaa, toisin kuin useammat naiset.

    Mustis, suositan Cruziin menemistä. Jos omat Inglesin ja Cruzin -kokemukset laitan vertailuun, niin Cruz voittaa mennen tullen.

    (Miten niin "..aika kattava..."? Ei kukaan ois jaksanut lukea jos olisin laittanut täydellisen matkakertomuksen ... hyvä kun nämäkin jaksoitte lukea .. hih)

    VastaaPoista

Olen todella iloinen kommentistasi.
I really appreciate your comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...