tiistai 11. tammikuuta 2011

Puerto de la Cruz 3







7 kommenttia:

  1. Kateeksi käy! Parikymmentä vuotta sitten asuimme tuolloin parikymppisen tyttäreni kanssa Bambi-hotellissa, on aika keskustassa tai ainakin lähellä ranta-bulevardia. Melko vaatimaton hotelli se ainakin silloin oli, keittelimme itse teet sun muut sen huoneen keittosyvennyksessä. Illalla katukahvilassa tytär tilasi juotavaksi "lumumbaa", jonka tummaihoinen tarjoilija hänelle toi. Mitähän mahdoin itse juoda en muista... Oltiin yökerhossa ja joku paikallinen ihmetteli että äiti ja tytär yhdessä! Upea paikka kaiken kaikkiaan! Vaikka tokkopa jaksaisin enää niitä mäkiä kävellä.

    VastaaPoista
  2. Joo, ainakin 3 pientä reppua ostit ja yhden laukun ja niitä rannekoruja lukematon määrä, olivat kyllä tosi kauniita. No, minäkin pääsin laukuissa kahteen ja rannekoruisa neljään.....kauniita ja halpoja.
    Ja kiva oli sinunkin kanssasi reissata, ehkä otamme joskus uusiksi.

    VastaaPoista
  3. Pedrot, Kjell, Sven-Åke ja monet muut piti ilmeisesti palkata kantajiksi?

    En ole katkera, mutta kuitenkin...

    VastaaPoista
  4. petriina, kiitti kommista jälleen. Cruzista ei ole voinut muuta kuin jäädä miellyttävät muistot, noinkin monen vuoden jälkeen.

    Marizan. hys hys... sen yhden 5 euron repunhan jätin sille mirjalle. Ettei niitä ole kuin 3 laukkua (2 reppua ja 1 käsveska). Entäs ne huivit, niihinkin sorruin. Entäs sinä..:) No vähemmän ostelit kuitenkin kuin minä.

    VastaaPoista
  5. pedro, ei siellä mitään Sven-Åkea ollut :) (pientä liioittelun makua..) Eikä niitä tarvinnut kantajiksi palkata, ihan vapaaehtoisen auliisti tarjoutuivat hommaan. :) Mutta Suomen päässä sitten olikin raataminen, kun ei niitä viittinyt tänne raijata, niitä kantajia..:DD

    VastaaPoista
  6. Teillä siellä niin erilainen joulu..
    Mukavat muistot säilyvät ja säilyvät.
    Kiitos kun sain eläytyä kesäisiin tunnelmiin näin talvella.

    VastaaPoista
  7. Mukavasti tuntuu loma menneen...ja sehän on loman tarkoituskin.Jatkoa ootellen.....

    VastaaPoista

Olen todella iloinen kommentistasi.
I really appreciate your comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...