keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Puerto de la Cruz 4


Teide kutsuvana odottaa, kuva pysähdyspaikalta.

Luonnon ihmetyöt



Puujätti Charcon-aukiolla
 


10 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia... mutta, mutta missäs ne bikinikuvat on?

    VastaaPoista
  2. Ihan pakko muistella menneitä taas:
    Meidän Teiden retki jäi tekemättä kun piti odotella hotellissa että "ruiskumestari" (lääkäri) tuli antamaan mulle joka-aamuisen piikin.
    Kerroinkin joskus jossain blogijutussani, jonka nyt olen poistanut,että sain Puerto de La C:ssa maailman parasta hoitoa yllättäen jumiutuneeseen selkääni.

    VastaaPoista
  3. Pedro.. ei niitä bikinikuvia tule, kun ei ole, siis bikineitä :) (ja annetaan sun keikistellä tuossa aataminaikuisessa asussa ihan yksinään..hih)

    Petriina, ainahan voit tehdä uuden reissun cruziin ja sit Teidelle. Sääli että se jäi sulta aikanaan tekemettä.
    Mutta niin myös "kaiken kokeneet" ties kertoa, että tuolla on hyvä lääkärihoito, ainakin turisteille.

    VastaaPoista
  4. Mä nyt koitin vaan vähän säväyttää. Suomalaista mieskauneutta ei ole koskaan liikaa tyrkyllä.

    VastaaPoista
  5. .. suomalaista mies-.. – siis mitä ?
    Mutta taisitkin kunnolla säväyttää! Ja nyt olet näemmä palannut taas tuohon toiseen ääripäähän, hyveellisyyden ilmentymään.. hih

    VastaaPoista
  6. Teillä on ollut tosi hieno loma. KIITOS kortista, eilen tuli perille. Luen nämä jutut paremmalla ajalla, nyt on "taas" menemisiä:D

    VastaaPoista
  7. Alkoi olla jo lentävä lause tuo orvokin "huomenna en syö mitään" ja söi kuitenkin. Ei ne meidän sapuskat mitään raskaita olleet, minä söin pääasiassa kalaa ja O salaatteja.

    VastaaPoista
  8. Plätty, kiitos itsellesi omasta kortista, joka tuli kyllä kauan sen jälkeen kun jo olit kotimaassa. Mutta hengähdä ja pysähdy vähäksi aikaa. Kiireellä ei tehdä muita kuin kusipäisiä lapsia..:)

    Marizan, kyllä mä lihaakin söin, varsinkin sen jälkeen kun sain salaatiksi pelkkää salaatin ja kaalin suikaleita, ynnä vähän muita vihanksia. Eihän sellasta syö kun puput. Mutta toi hokema oli kyllä aina päällä, kunnes seuravaana päivänä tekikin taas mieli syödä.

    VastaaPoista
  9. Mä sun syömisestä tai syömättömyydestä jo aloin huolestua !
    ;DD

    VastaaPoista
  10. peequu, kuinka olet ihana. Mä kyllä olin huolestunut siitä syömisestä. Mutta itsehän sen haarukan suuhuni vein. :) vaikkei olis ollut pakko, eli olisin voinut vaan istua esim. viinin kanssa marizanin seurana, kun ei aina ollut nälkä. Mut mä en kekannut tuota tuolla.

    VastaaPoista

Olen todella iloinen kommentistasi.
I really appreciate your comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...