perjantai 14. tammikuuta 2011

Nalle Puh


"Mitä sinä teet?"
"Istutan tammenterhoa ja siitä kasvaa tammi ja 
sitten saan vaikka millä mitalla tammenterhoja 
aivan ulko-oven edustalta, 
eikä minun tarvitse enää kävellä kilometrikaupalla.
"Entä jos ei kasva?"
"Kyllä kasvaa, sillä Risto Reipas sanoi niin.
Sen takia minä istutan sen.
"Toisin sanoen", sanoi Puh, "jos minä istutan taloni
eteen hunajakennon, siitä kasvaa mehiläispesä."
Nasu ei ollut siitä varma.

xxxx

9 kommenttia:

 1. Ihanan loman jälkeen on aika ankeaa palata arkeen, mutta arki on kuitenkin se mikä meitä kantaa? Tekemättömät työt painavat aina eniten, puhtia sinne ja haaveita uudesta lomasta... Sinulla oli se lapsen perhe ja sitten kohta lähdit lomalle, ei ihme että on rästejä.. mutta pikkuhiljaa ja valo lisääntyy ja energia.. (vaikka sulla sitä on aina vaikka muille jakaa?)

  VastaaPoista
 2. Kiitti kannustuksesta, mustis. Mutta noi mun duunit on työduuneja, ei rästejä. Eli tuli lomanmittainen paussi niihin (tai siihen) ja onkin hiukka kiire aikataulu, yllätys yllätys. Kaikki muut (koti)hommat, kuten sen Jameksen laiminlyönnit mä sit teen ajan kanssa silloin kun huvittaa, isoin katastrofi piti vaan pois alta siivota, että mahtu kotona olee :).
  Tai joo, on niitä rästejäkin, semmosii verojuttuja, pitäis saada paperit tilitstoon. Se on aika iso rästi.

  Se on nää duunit (työ) semmosii, että kun niitä saa, on ne tehtävä aika heti, mieluummin jo eilen.:))

  Mut kyllä minä mielelläni uudelle lomalle lähtisin, vaikka heti..!

  VastaaPoista
 3. Tunnistan tunteen. Tammikuussa ennenvanhaan tein kahden-kolmen organisaation tilinpäätöksiä ja olkkarin pitkälle ruokapöydälle kertyi kasaan kaikki mahdolliset kotijutut, paitsi käytetyt astiat!

  Miksiköhän niin käy nytkin, vaikka vain lepäilen laakereillani??

  VastaaPoista
 4. Voisihan sitä ottaa äkkilähdön jonnekin......samat on tunteet täälläkin, mutta ehkä tuossa myöhemmin keväällä voisi ajatella jotain....aika näyttää.

  VastaaPoista
 5. Orvokki, elokuvastasi päätellen olit lihonnut vähäsen loman aikana! =D

  Jos yhtään lohduttaa, täällä päin on samanlainen olo, vaikkei vielä käyty etelässä. Olen kuitenkin huomannut, että olo helpottuu vähäsen jokaista askelta myöten.

  Tee luettelo tekemättömistä asioista, voit luottaa siihen, ettet unohda mitään ja voit viivata yli tehdyt tehtävät. Ei maailma valmistu huomennakaan... Tshemppiä!!

  VastaaPoista
 6. anna, minulla on iät ja ajat käynyt joku kasaamassa kaikkea maan ja taivaan väliltä ruokapöydälle, olkkariin.. joka puolelle, vaikka olen kotona-työskentelevä.. tai ehkä juuri sen vuoksi. Mutta olen tottunut elämään tekemättömien kotitöiden kanssa :)

  Työasiat on sit asia eriksen, ne pysyy päänupissa, et mitä pitää tehdä ja milloin. Usein tuollaiset mm. vero- ja laskutusasiat sit jääkin viime tinkaan.

  VastaaPoista
 7. marizan.. sä ehkä voitkin ottaa lähdön keväällä, ihan sellainen tuntu mulla on :)
  Itse ehkä suuntaan Sveitsiin, jos jonnekin lähden. Luulisin..

  VastaaPoista
 8. milena, arvaa vaan, miks mä olin koko ajan huolestunut siitä syömisestä. Mutta tuollaistakin tapahtuu, ylensyömisstä aiheutuvaa "turvotusta".. Minusta oli hauskoja nuo videon laineet, sääli vaan ettei moisia ollut koko meidän siellä oloaikana.

  Listaus on hyvä asia, ja mä olenkin listafriikki, paha vaan, että ne listat aina tuppaa hukkumaan. Pitäis hankkia "liitutaulu" seinälle.

  Pikkulinnut lauloi, että sinä olet jo etelänmatkasi varannut. Sinulla on kiva odotusaika edessä, sillä haaveilu on jo puoleksi lomailua. :)

  VastaaPoista
 9. Happy New Year. Cheers. 😘🍷

  VastaaPoista

Olen todella iloinen kommentistasi.
I really appreciate your comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...