sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Puerto de la Cruz 2


Tuolla vasemmalla näkyy holviravintolan aukot muurissa.

Aallonmurtajat ja takana merivesialtaat.



Charco-aukiolta näkymä


.

"Laulu-kitara"-pieni kapakka






6. 



14 kommenttia:

  1. Vautsi, taas elän hengessä mukana. Siellä meri oli ihan toinen kuin Inglesissä, matalaa, hiekkaa, toki isoja laineita oli. Myrskyä en kokenut.
    Kyllä teillä oli mukavaa ! Enkeleinäkin saitte toimia sille rouvalle. Hienoa vastuullisuutta !

    VastaaPoista
  2. Mukava lukea matkakertomustasi.Niin elävästi kerrot,että on kuin olisi siellä mukana hiippaillut:)Haikeana noita merityrskykuvia katselen......

    VastaaPoista
  3. Caramba, leche ja tuhannen tulimmaista! Kuka peijuuna uskaltaa esiintyä Vale-Pedrona Epsanjassa?

    VastaaPoista
  4. syysmyrsky, kiitti yhteisestä haikeudesta... sillä niin minäkin niitä haikeudella katselen.. ja muistelen. :)

    VastaaPoista
  5. Pedro.. ettet vain olisi ollut sinä siellä, noin hyvin kun manailet epsanjaksi :) Tai sitten se oli leche-homre, joka sinua matki.

    VastaaPoista
  6. No mua vaan jotenkin sieppaa, kun oon viikon pari veke, niin heti on miljoonan pedroa tyrkyllä. Harvinainen taiteilijanimeni kärsii inflaation.
    Ahistaa jotenkin niin kummasti...

    VastaaPoista
  7. ..iisisti, pedro.. hengitä syvään.. ei teitä nyt ihan miLjoooonaa ollut, mutta kummasti yleisin nimi kuitenkin, noin tilastollisesti menneillä viikoilla :), odota vaan jatkossa :DD

    VastaaPoista
  8. Kyllä minä vielä... aivan varmaksi en tietenkään me sanomaan, mutta... vannomatta paras. Teide olisi myös upea kokea!

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia orvokki ja kattava matkakertomus, sairauskin on tipotiessään kun näitä katsoo ja kaukokaipuu yllätti heti. Kiva kun olette palanneet mitä ilmeisemmin hyvissä sielun ja ruumiin voimissa?

    VastaaPoista
  10. Anna, Teide oli yks loman kohokohta, se tulee vasta myöhemmin. Sitten (luettuasi sepustukseni hih) sinäkin olet myyty nainen, niinkuin minäkin – Teidelle.

    VastaaPoista
  11. mustis, tiedä siitä ruumiin hyvinvoinnista, kun tuolla oltiin koko ajan tulossa ja menossa ja liikkumassa... ja sielukin jäi sinne.

    Mutta suosittelen tuonne menemistä... sanoo innostunut-orvokki, joka nyt niin hirveen monessa paikassa oo käynyt. (mutta tarpeeksi monessa, ja jos haluaa vaellella, niin tää saari on siihen oiva. Mä aion ens kerralla - salsan ohella.. oletan ja uskoisin)

    VastaaPoista
  12. kaunis on paikka ja valkokuvat upeita. osaat vielä laittaa ne niin taitavasti tekstin joukkoon minä olen yhä vielä harjoittelija kuvien laitossa, uudella kamerallani en ole ottanut vielä yhtään kuvaa.
    nyt olis kyllä nätit varpaat, mutta ei taida tulla varvas kaboja enää.

    sä voit nyt järkätä kauneimmat rusketusraidat:)) DDD

    VastaaPoista
  13. Jostain syystä, kaikki jotka ovat kerran käyneet Puerto de la Cruzissa ovat palanneet sinne uudestaan. Se vain on niin kiva paikka. Varoittelin siitä myös orvokkia,nyt huomaan, että sinne se vielä palaa.

    VastaaPoista
  14. aikis, niin ei taida tulla varviskisaa enää. Ja taitaa olla turhan aikaista rusketusrajakisaakaan pitää, kato kun meillä ei oo yhtään rajoja..:) ja kun rusketus häviää, on kroppa yhtä isoa rajaa täynnään. :D

    marizan. Olet sydämellisesti oikeassa, varoittelit, mutta liian ystävällisesti, enkä mä uskonut. Nyt se on sun syys, että sinne mieli halajaa uudelleen.

    VastaaPoista

Olen todella iloinen kommentistasi.
I really appreciate your comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...