keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Sinisiä palloja

En tiedä, mitä ja miten näillä palloilla leikitään.
Ne löytyi koulun piha-alueelta.

xx

tiistai 29. tammikuuta 2013

toinen talviterassi - pieni väripilkku

Hyvähän tässä on syödä jäätelöä pakkasella,
kun on seurana rauhaa ja rakkautta.

xxx

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Hyljätyksi tulemisen tuskaa

Kauan sitten minut parkkeerattiin tähän tien reunaan. Jäin toiveikkaana odottamaan seuraavaa liikkeellelähtöä. Mutta kukaan ei saapunut, ei, vaikka on ollut pakkasia ja lumisateita. Näinkö minut on hylätty? Häpeäni sain hetkeksi piiloitettua lumen alle. Mutta nyt nolottaa, kun suojakelit ja aurinko vuorotellen lohduttavat ja paljastavat minut kohta kokonaan.

Aurausautot tervehtivät äänekkäästi, ja jotkut niistä ajavat kovin läheltä, kuin kiusaa tehden. Ohi ajavien autojen sääliviä vilkaisuja ja vihaista vahingoniloa on vaikea kestää.

Yksi ystävällinen ihminen muistaa minua säännöllisesti. Kirjoittaa viestejäkin, joita kerää muovipussiin. Jokunen taitaa olla vielä pyyhkimissänikin kiinni. Ehkä pystyn niitä jonakin päivänä lukemaan. Mieltäni lämmittää tällainen huomaavaisuus.

Olen kuullut, että jossain olisi paikka, missä me hylätyt saisimme olla keskenämme. Mutta se taitaa olla vain huhu. Olen niin kangistunutkin. Kohta kelpaan enää vain köydenjatkoksi.


Poor car. No one will miss it. It has been a long time in the snow. And has received many parking fines. But it has not been towed away.

xx

lauantai 26. tammikuuta 2013

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

tiistai 22. tammikuuta 2013

Talvista Helsinkiä

Helsingissä viime viikolla. Se on keskusta, jossa yleensä poikkean mennen tullen. Tuolla ei enää näkynyt lumikasoja, mutta kyllä sitä lunta riitti edelleenkin.

Tämä on edelleenkin kiva idea, tämä K50 (marjattah):n antama kuvataulukko.

Helsinki Centrum

xx

lauantai 19. tammikuuta 2013

pakkasta aamulla -28 C


Tulihan se pakkanen tänne eteläänkin, vielä aamupäivällä oli jäätävä -28 C, mutta kilpaa auringon nousun kanssa pakkanen tippui ja klo 14.00 maissa oli enää -11 C. Silloin piti lähteä happihyppelylle, ja kun ei tuullut lainkaan, ei jäällä palellut, ja tarkenin jopa ottaa kuviakin.
Ja ihmeellinen oli taivaan väri auringon laskiessa joskus klo 16.00 jälkeen..

Today it was very very cold morning, -28 C , but on afternoon "only" -11 C. 
And then I were walking on the ice.

xx

perjantai 18. tammikuuta 2013

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Punaisia palloja

On melkein mahdotonta löytää väriä tämän valkoisen ajan keskeltä. 

xx

lauantai 12. tammikuuta 2013

Talviset laiturit




Yksi vene oli jätetty talven armoille, siinä varmaan testataan rungon lujuutta. :)

Aurinko paistoi, mutta oli kylmää. Jäällä kävellessä pakkanen (-11 C)  todella tuntui, kun kävi pieni viima. Onhan meilläkin edelleen ihan oikea talvi, vaikka välillä tuntui jo niin keväiseltä.


xx

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

puskia pukkaa


Löytyi näinkin paljastava rinne. 
Jos vain aurinko paistaisi, mielikuva keväästä olisi lähes täydellinen.

xx

tiistai 8. tammikuuta 2013

paluu entiseen


Taisin ylireagoida tuon google+:n kanssa, etenkin kun paluuyritykseni vanhaan googleen epäonnistui (nimeni jäi edelleen esille). Tietenkin sitä sitten panikoi, että koko blogi häviää, jos laittelen enempi rukseja. Tein silloin varmaan jotain väärin, sillä nyt on profiilini entinen, mutta silti olen google+:ssa (g+ on muuten aika mielenkiintoinen juttu). Mitään sähköpostia en ole saanut googlelta, eli 4 päivän varoaika ei (toivottavasti) osunut kohdalleni, sillä minulla on vain yksi googletili bloggeria varten.
Hetken olin "Vokkina", mutta otin sittenkin takaisin entisen nimmarini, "Orvokin", sillä onhan se silti minun "tavaramerkkini".  Eli sompailu ja kaikenkarvainen haihattelu saa nyt jäädä. Kaikille iso halikiitos mielenkiinnosta.


-------
I think I overreacted a little with google+. Now I have, however, while the former profile, and also google+.
I changed the nick name for a while (Vokki), but I took the old one (Orvokki) back, as it is my "trademark". 

---
Creo que exageré un poco google+. Ahora que tengo, sin embargo, mientras que el perfil anterior, y también google+.
He cambiado el nick por un tiempo (Vokki), pero tomé la vieja espalda (Orvokki), porque es mi "marca".


xx

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

katastrofi iski


Tapahtui "katastroofi". Liityin eli muutin itseni "google+":aan, ja niin hävisi nimimerkki "orvokki" ja esiinnyn nyt nimelläni. En olisi sitä halunnut, mutta en saa peruutuksikaan, enkä saa/voi/osaa tehdä itselleni nimimerkkiä. Oli suuri yllätys.
Tästähän on aina ilmoitus yläpalkissa, että se tavallinen "google" lakkaa voimasta 1.11.2013. Joten ajattelin muuntautua jo nyt. Aika moni on jo g+:ssa.
Tietävät, kertokaa, onko näin, etteikö nimimerkki ole enää voimassa?
Kaikkea sitä ihmisen on kokeiltava !!
Laitan samaan konkurssiin oman kuvani :D

✿  ✿  ✿

Disaster occurred. I joined the "Google+" and so I lost the nickname "orvokki" and now I perform under my own name. This was not my intention, but I can not cancel this change, I can not get back to the name of orvokki.
Everything man need to try out !!

Here I am, in the foto :D

❄  ❄  ❄

 Desastre ocurrido. Me uní a la "Google", y así perdí el apodo de "orvokki" y ahora yo realizo bajo mi propio nombre. No era mi intención, pero no puedo cancelar este cambio, no puedo volver al nombre de orvokki.
Todo lo que el hombre necesita para probar !!

Aquí estoy, en la imagen :D

lauantai 5. tammikuuta 2013

neljän kuvan kopla


Olipas upea aurinkoinen päivä ja pakkastakin vain -5 C. Jippii. Siis ulos ja laukomaan kuvia. Ties monenko kerran olen näitäkin kohteita kuvannut. Mutta haitanneeko tuo mitään.

Halusin kokeilla Marjattah'n (K50) ja (Testailua) antamaa HTML-ohjetta, missä kuvat saa tasaisesti rinnakkain/allekkain käyttämällä taulukkokoodia. Helppoa, kun oli valmis koodi :). Kiitti ohjeesta, Marjattah. Tiedä sitten, tulenko tätä käyttämään, mutta on kiva tietää että bloggeriinkin saa kuvataulukon.

The day was beautiful, and only -5 C frost.
I placed the images using the table (HTML) . I got this way images beautifully side by side and one above the other.


xx

torstai 3. tammikuuta 2013

valoa kansalle



Talvi tekee uutta tulemisen yritystä, sataa nimittäin "pieniä jalkarättejä" taivaalta, aika runsasta lunta kuitenkin. Mutta kun lämpötila on -0 C , niin märkyyttä ja loskaa se lumisade tullessaan kuitenkin tuottaa. Voi kurjuutta :)

xx
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...