sunnuntai 6. tammikuuta 2013

katastrofi iski


Tapahtui "katastroofi". Liityin eli muutin itseni "google+":aan, ja niin hävisi nimimerkki "orvokki" ja esiinnyn nyt nimelläni. En olisi sitä halunnut, mutta en saa peruutuksikaan, enkä saa/voi/osaa tehdä itselleni nimimerkkiä. Oli suuri yllätys.
Tästähän on aina ilmoitus yläpalkissa, että se tavallinen "google" lakkaa voimasta 1.11.2013. Joten ajattelin muuntautua jo nyt. Aika moni on jo g+:ssa.
Tietävät, kertokaa, onko näin, etteikö nimimerkki ole enää voimassa?
Kaikkea sitä ihmisen on kokeiltava !!
Laitan samaan konkurssiin oman kuvani :D

✿  ✿  ✿

Disaster occurred. I joined the "Google+" and so I lost the nickname "orvokki" and now I perform under my own name. This was not my intention, but I can not cancel this change, I can not get back to the name of orvokki.
Everything man need to try out !!

Here I am, in the foto :D

❄  ❄  ❄

 Desastre ocurrido. Me uní a la "Google", y así perdí el apodo de "orvokki" y ahora yo realizo bajo mi propio nombre. No era mi intención, pero no puedo cancelar este cambio, no puedo volver al nombre de orvokki.
Todo lo que el hombre necesita para probar !!

Aquí estoy, en la imagen :D

25 kommenttia:

 1. Eihän siinä mitään, sinullahan on kaunis nimi.
  Etunimi on kuin maitoa sa sukunimi kuvauspaikka kauneimmillaan.

  Hyvä tuokin tietää, en ole siihen loukkuun vielä tarttunut, mutta olen ollut jo pidempään esillä myös ihan omalla nimellänikin.

  VastaaPoista
 2. Samoin meinasi käydä itsellenikin, vaan muutin asetuksia..

  "Siirtyminen takaisin käyttämään Blogger-profiilia on mahdollista 30 päivän ajan muutoksen jälkeen. 30 päivän kuluttua Blogger-profiilisi poistetaan. Jos haluat siirtyä takaisin Blogger-profiiliin, sinun täytyy luoda uusi profiili."
  Löytyiskö apu tästä linkistä.
  http://support.google.com/blogger/bin/answer.py?hl=fi&answer=1375600

  Sivun lopussa on linkki josta muutos onnistuu. siis tämä: http://www.blogger.com/revert-profile.g

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tein harharetken G+-profiiliin. Palasin takaisin Bloggeriin. En muista luoneeni uutta profiilia, entinen kelpasi.

   Poista
  2. Kävin Miiwin linkissä, jossa on ihan selkeä ohje, yhtä lausetta lukuunottamatta. Ymmärtääkseni uuden B-profiilin joutuu luomaan, -mikäli- viivyttelee yli 30 päivää.

   Poista
 3. Olin harkinnut myös liittymistä Google+ :aan, mutta jos sinne joudutaan joka tapauksessa, niin ootellaan.

  VastaaPoista
 4. Tiekkö Eila. Ajattelin jo jouluksi laittaa omalla nimelläni.
  Ulleriina mietti tätä ko aikaisemmin, eräässä muussa yhteydessä, ja suunnitteli liittyvänsä G+ sivustolle.

  Ruvetaan oleen kaikki niin tuttuja keskenämme että mitä tuo nimi haittaa.
  Ei mitään.
  Meikä on kaikki turhat muut omaan nimeen liittyvät saanut karsittua pois.
  Joten se ei haittaa, ja sukujuhlista kertova sivuni oli muutenkin ja on yhä näkyvissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liityinkin G+ sivustolle syksyllä.
   Aluksi mulla oli sama ongelma, mutta jostain ihmeen syystä bloggeriin sain nimimerkkini takaisin.
   G-plussassa esiinnyn omalla nimelläni ja mulla on siellä erilainen profiilikuvakin.
   Sattuman sanelema juttuko?, jotta näin kävi mulle!

   Poista
 5. Mitähän, jos vastapainoksi eräälle ministerille, ruotsittaisit tuon nimesi?
  Ei tämä nykyinenkään mitenkään huono ole, mutta kun tuo kansainvälisyys on nykyisin niin muotia!

  VastaaPoista
 6. sullahan on kaunis nimi

  VastaaPoista
 7. Kaunis sukunimi sinulla eikä etunimessäkään mitään huonoa ole.
  Minä olen myös ajatellut tehdä jotain muutoksia blogin ulkoasuun, mutta toistaiseksi en ole uskaltanut. Pelkään, että kaikki menee päälaelleen ja toisekseen, en halua omaa henkilöllisyyttäni paljastaa. Elämäni jatkukoon omaa rataansa.
  Jos tuo google+ tuon tekee, niin onpa se outoa. Täytyypä seurata tilannetta.

  VastaaPoista
 8. Jäin ihmettelemään tuota sulkemisjuttuasi. Se on iGoogle joka loppuu! http://googletuki.dna.fi/uudet-ominaisuudet/413-googlesulkeemuutamiapalveluitaan

  Kokeilin käyttämättömällä blogillani, ensin muutin sen G+ profiiliksi. Kirjouduin pois ja taas uudelleen ja muutin tuolla omalla linkilläni takaisin "rajoitettuun bloger profiiliin". Onnistui ja mikään ei blogissani muuttunut, paitsi että G+ profiili muuttui taas uudelleen bloger profiiliksi!

  Ja vasta 30 päivän jälkeen kun blogerprofiilisi on poistettu, sinun pitää luoda uusi tili! Tuo aika on vielä perua G+ proifiili blogissaasi. Itse Google+ pysyy silti entisellään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edes takasin menin ja vanha säilyi samana kuvineen kaikkineen. G+ tili pysyy silti, vaikka käyttäisitkin blogissa vanhaa profiilia.
   iGooglea ei moni enää käytä. Google tilillä olet tehnyt blogin, jossa loit oma profiilin. G+ on Googlen vastine Facebookille. Eri juttuja kaikki, mutta integroitu yhteen, siinä samassa joukossa on vielä mukana Picassakin :)

   Poista
  2. Vastaan vielä tännekin, että minä menin takaisin bloggeriin, kun huomasin, että oma nimi tuli +:sta näkyviin. Mutta minulle tuli sähköpostiin ilmoitus, että neljän päivän sisällä on nimi vaihdettava takaisin, muuten tili jäädytetään. Koska en huomannut sähköpostia, tili oli jo jäädytetty kun sen huomasin. Sinne meni picasa ja muut. Ei kannata siis liikkua edestakaisin. Jos nyt menit +:aan niin pysy siellä hiiren hiljaa, että blogisi pysyy.

   Poista
 9. Hui hirvitys. Minäkin olen tuohon googleplussaan törmännyt vähän joka puolella, mutta olen väistellyt. ai että sinut nyt kaappasi. Minä en oikeesti ymmärrä näistä jutuistaq yhtään mitään, mutta aina väistelen ja välttelen, jos en tiedä mihin olen ryhtymässä. tuo miiwin tietous on tärkeää, hän on minut pelastanut monesta pulasta. sinulla on todellakin niin kaunis nimi, että ei haittaqa yhtään vaikka olisi nimimerkkiinäkin. Mutta kuuntele miiwiä, hän tietää ja osaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miiwi on viisas ja tietäväinen, samoin Marjattah. Kadehdin heitä.
   Todella monella on profiilissa tämä plussatieto. Ja olen pitkään harkinnut myös siihen mennä, ja sit kun sen yöllä valvoessani naputtelin ja päivitin, ja huomasin, että oma nimihän mulla näkyy, olin aika äimänä. Ja vaikka yritin peruuttaa, oli nimi edelleen, ja luulin etten ole enää missään niin palasin plussaan.
   Tuo miiwin linkki on hyvä, sitä en ollut huomannut.
   Kiitos Kiiris. Porskutellaan eteenpäin ystävien tukemina.

   Poista
 10. Voi ei, tämä on tapahtunut itsellekin joskus ja nytkin hölmöilin kokeilevana juornalistina tuon sitsumin kanssa:) Picassa-albumin vuoksi en ole lopullisesti päivittänyt tätä googleplussaa, koska kaikki pöhköt kuvani ovat siellä ja myöskin lapsenlapsien kuvia etc, ne voi tietysti halutessaan lukita eli siis loppupäivitystä vailla, tosin sp-osoite on varmaan jo monen tiedossa ja sen myötä nimikin, mutta ei se minua haittaa.

  Emme ehkä kuole tähän, mutta yritä tehdä kokonaan uusi profiili, tosin se väittää, että nimesi on jo varattu, joten tallenna varalta blogisi, ellei se jo ole tallennettu, luulen ettei kukaan kirjoita niin "ilmaan" kuin minä:). Minusta sen pitäisi onnistua. Oletko kysynyt bloggerista asiaa? Toivon että onnistut, onhan se ikävää, ettei voi olla anonyymi, jos haluaa tai ammatin etc vuoksi tarvitsee olla:( Tsemppiä Sinulle Orvokki. Yritin poistaa tuon pöljäkesitsumin kommentin poistolla, mutta eihän se mihinkään kadonnut, ole kiltti ja poista Sinä se sieltä omista kommenttiasetuksista?

  VastaaPoista
 11. Minä varoitan ainakin muuttamasta takaisin. Minä vaihdoin ja minulle tuli sähköpostiin ilmoitus, että neljän päivän sisällä on muutettava oikea nimi takaisin. Koska en käytä sitä sähköpostia, en huomannut viestiä ja niin tilini jäädytettiin. Niin kävi vanhalle Uuna-blogille ja sinne meni kaikki.
  Ole nyt vaan visusti paikallasi, tämä + juttu on aika konstikas. Loin myöhemmin Tuuli-nimisen blogin tekstejä varten, mutta sinne tuli ilmoitus, että antamani nimi ei ole oikea nimeni eli Tuulin nimi ja sekin tili jäädytettiin. Minä en uskalla tehdä enää mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta: vaihtaisit sentään nimesi Orvokiksi mieluummin kuin Vokiksi ;) Olen huomannut, että moni muukin panikoi tuon Google +:n kanssa. Aika ajoin käyn sielläkin sähläämässä. Suunnittelen aiheesta postausta, ja se tietysti vaatii "tutkimustyötä". Uunan kokemus on varmaan säikäyttävä. Aika moni näyttää perustavan G-palveluun useampia tilejä, ja joutuu siksi eksyksiin...

   Poista
 12. Malttia bloggaajat! Itse olen vaihdellut profiilia blogiin ja käyttänyt G+, mitään 4 vrk huomautusta ei ole tullut ja kaikki toimii. Kannattaa rauhallisesti seurata tilannetta, ain on jokin konsti korjata.

  VastaaPoista
 13. The heading in your blog is excellent - I like!

  VastaaPoista
 14. Välkommen Edith Blåberg!

  VastaaPoista
 15. Tere 'Vokki'...!
  Tuosta Google+ en ossaa palion sanua muuta ko' mie
  klikkaan tuon blogin ylälaiasa olevaa 'punasta g+' ja
  pistän sitten likaten 'jaa' - son sielä kuva ja teksti
  Google+ kateltavisa.
  En mie oo mithään nimiä enkä muutakhaan teheny - maalaspoika ossaakhaan...
  Nämä on niitä 'avaruuen-asioita' - mahollisimman sekasta puuhaa...
  Pärijäilhän...

  VastaaPoista
 16. A veces google complica las cosas. No te preocupes son pequeñeces . Tus fotos son estupendas.
  un gran abrazo

  VastaaPoista
 17. Amiga Vokki.Los paisajes de Andalucia,sobretodo en Verano, son,lugares para admirar a la naturaleza y agradecerle los dones que nos pueda dar.
  Te agradezco la buena opinión que tienes de mos fantasias.
  SALUDOS

  VastaaPoista
 18. I was already wondering why your name changed. I would not be pleased.

  Greetings,
  Filip

  VastaaPoista

Olen todella iloinen kommentistasi.
I really appreciate your comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...