maanantai 15. huhtikuuta 2013

Vettä jään päällä ja alla

Sunnuntaipäivä oli pilvinen, mutta eipäs tarvitse enää rämpiä lumessa. Piti laittaa yksi lumeton sisämaakuva (kaduiilla on vain nuo likaiset kasat), kun aina kuvaan tuolla (lumisessa) rannassa.  Näin pilkkijän istuvan keskellä vettä, ja avantouimarin pulahtavan veteen.
There is snow on the beach, at sea and in the field, but the streets are snow free (except for the dirty pile of snow). Yes, it is spring, as long as the weather warms up a bit more.

The fisherman
Ja hieman zoomataan..
 Jää on kuulemma paksumpi kuin miltä se näyttää. Vettä vain on tullut jään pinnalle. Itse en kuitenkaan menisi tuonne, mutta oli siellä pari hassua kävelijää tämän pilkkijän lisäksi.

The ice is still thick, only the water is on the surface. But - I would not go on ice any more, but some walkers were there, too. (It looks colder than It's).

The Finns swim in the hole in the ice through of winter.
 I have never swam there, hhrrr ...

Oli minulla viime vuonnakin avantouimarista kuva, mutta kun nyt osuin kohdalle, niin kuvattavahan oli tämä reipas mies, joka ehti vielä sanankin vaihtaa..
 -------
Vertailun vuoksi viime vuotinen kuva just samalta päivältä. Silloin meri oli jo kokonaan sula, eikä lunta enää ollut. Tänä vuonna taitaa kestää paljon kauemmin tuo sulaminen.
15.4.2012
Last year in the same time the sea was open and free, snow and ice was no longer.
 This year's spring is very stupid :)
x

12 kommenttia:

 1. Onpa sielläkin vielä paljon jäätä. No, pilkkijät ja avantouimarit tykkää:)

  VastaaPoista
 2. If I were the fisherman I would'nt be too quiet. Of course I've never bathed in the middle of the ice, I think I don't super it!.
  Halaus

  VastaaPoista
 3. Aj I can't imagine to swim in such icy water ! Brrrrrrrrr

  VastaaPoista
 4. Siinä voi vielä pian tulla pilkkijästäkin avantouimari, hi!

  VastaaPoista
 5. Saas nähdä koska jäät sulaa kun viikonlopuksi on luvattu taas yöpakkasia. Itse en menisi tuonne jäälle enään.

  VastaaPoista
 6. Hey, the snow is almost gone! Spring has arrived in Finland, too! All over Europe it is later this year.
  I would not swim in ice-water either!!

  VastaaPoista
 7. I'd be afraid to seat there! i don't trust this ice. Swimming in that cold water, I've seen that on tv. But ususally people go in sauna right after..so cold, seen from here! :o)
  Brrrrr

  VastaaPoista
 8. Niin toinen kaipaa kevättä, toinen pääsee nauttimaan avantouinnista! ;)

  VastaaPoista
 9. Hitsit, sitäkö vielä uskaltaisi jäille, eilen illalla oli jo niin arveluttavaa että tänä iltana en enää viitsinyt, tosin siinä virtapaikkoja paljon. Kohta ei voi avantouidakaan:)

  Kiva vertailla miten eri vuodet ja keväät aina vaihtelevat, sitä kun ei ilman muistiinpanoja tai kuvia millään muista. Viime vuonna kevät tuli aikaisemmin, mutta kylmä tuli sitten kuitenkin ihanan lämpöaallon jälkeen ja aika sateinen oli kesä täällä.

  VastaaPoista
 10. Finns must have very strong bodies. I remember how, in northern Minnesota during the dead of winter, some Finns would go in a sauna for awhile and then come out and jump in a snowpile! I thought they were crazy! :)

  VastaaPoista
 11. Kevääntulo on saanut vauhtia. Pilkkijöillä on vielä hetki aikaa, sitten alkaaolla jo liian uhkarohkeaa lähteä jäille. Itse kävin sunnuntaina viimeksi, saattaa olla, että suraavan kerran syysjäillä vasta.

  VastaaPoista

Olen todella iloinen kommentistasi.
I really appreciate your comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...