sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Heips!


On kausia jolloin voisin tulla mökkihöperöksi, jos mulla olisi sellaiseen taipumusta. Onneksi ei juurikaan ole, tykkään itseni seurasta..:) Mutta tämä mennyt viikko ja edellinenkin, on ollut just sellaista kautta; kipeenä oloa ja työruuhkautumista.. että se on siinä ja siinä, hilkulla etten tule höppänäksi.. :)

Pakkanen ympäröi kotini, aurinko yrittää houkutella ulos..  – mutta siellähän on –20 C kylmää, joten kiitos ei. Tai oli ainakin aamusella..
Lupasin viikolla itselle, että jos hommat on määrätyssä pisteessä, niin pääsisin sunnuntaina vaikka joraa ja katselemaan muita ihmisiä. Mutta luulen, että jätän tänäkin sunnuntaina väliin, ei toi olo vielä niin kaksinen ole, että viittis hyppiä parketille.

Mun blogi taas uusiutui. Silloin viimeksi se "Hups" oli hätäsesti paikattu, mutta nyt on ollut aikaa (no, aikaa ja aikaa) tuntea, millaiseksi blogini haluan. Nyt on näin, ja olen aika tyytyväinen... sininenhän tämä loppujen lopuksi kuitenkin on. Ylänimiö sit joskus muuttuu, jahka aika ja inspis antaa myöten. Niin, ja tuon musiikin saa pois päältä kun sulkee MixPodin.. :)

Talvi nyt on kaikkialla samanlainen, lunta ja lunta. Välillä vaan tuntuu, että eletään jossain katottomassa tunnelissa, kun lumivalleja on joka puolella. Kamera ei ota ja näytä sitä, miten korkeat on esim. nuokin kasat. Takana oleva traktori hiukkka antaa osviittaa.. Mun kotinurkilla on onneksi hyvät ja ahkerat auraajat, ja kasat senkus suurenee. Sitten risteyksissä auto ryömitetään ja kurkautellaan joskos tulee risteävä auto. Samoin jalankulkijana on kurkattava.. Ja näitä näköestekasoja on etelässä pilvin pimein. .. Mutta kevättä kohti ollaan menossa, ja pian saadaan kahlata nilkkoja myöten sulavassa lumisohjossa ... :))

Aurinkoisin pakkasterkuin
orvokki

6 kommenttia:

 1. Pyhä jysäys....miten UPEA sivu!!!!Olen hieman kateellinen suorastaan,eritoten tuosta musiikista.Kyllä sä näköjään muutakin osaat,kuin tanssia:)Nyt tuli kyllä paineita......DDD
  Pakkasta riittää täälläkin,hetki sitten -18.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo hiljainen laulu alussa, "ihan itsestään" se alkoi ja yllätti.
  Olet taitava totisesti ja tyyliniekka. Noinhan sitä naistakin tulisi lähestyä, pikkuhiljaa, vaivihkaa ja sitten ....
  Kiitos kauniista uutuudestasi!

  VastaaPoista
 3. höh , pakkasta ? Tääl oli aamul 30 , teki mieli mennä takas peiton alle. Pittääpä tutustua iteki toho miks musa laatikkoon ,vähä siisti.Tuliko teille sivu kisa mustikse kaa ? Jatkoja , moe

  VastaaPoista
 4. Syysmyrsky, eihän me nyt NIIIN kaukana asuta, suurinpiirtein samat lukemat, luulisin. :) Älä ota paineita blogistasi. Rohkeasti vaan kokeilet, pahin mitä voi tapahtua on että kaikki häviää, ja sekin on vain maallista.

  Mähän osaan mitä vaan mistä mä tykkään.. hih

  Ai niin kiitos kehuista. Eikö musa olekin ihana juttu.

  Anjuusa, voin kuvitella sun hätkähdyksen kun musa alkoi soimaan (naurua).. ja sulle tuli siitä mieleen lähestyminen.. :)

  VastaaPoista
 5. jupeta.. täällä etelässä sama pakkaslukema on aina hiukka kovempi kuin siellä napapiirillä, johtuu tuosta avomerestä. Niin että eiköhän ollut yhtä kylmää.. huihih..

  Mä mitä kisaa mustiksen kanssa, sehän hajoittelee osiin koko "mallin suunnittelutyökalut". Niin ja kato, mun ei tartte kisata.. oho, nyt tuli tarvetta pyykkipojalle nenään.. hih ja hih.

  Toi musa on aika helppo sen jälkeen kun ymmärsin miten voi vaihtaa musaa.. ekaks se kuitenkin yritti ottaa niskalenkin.. :)

  VastaaPoista
 6. 20 astetta kaarina,27 astetta tampere,lapsuudenkodissani Itä-Suomessa luultavasti 30 astetta.

  VastaaPoista

Olen todella iloinen kommentistasi.
I really appreciate your comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...