tiistai 15. helmikuuta 2011

fuskaustako?

Tutun näköisiä maalauksia? Nehän ovat mun ottamia ikiomia fotoja, ... noo, käynti photoshopissa, ja voilá.... kuvat on aivan eri näköisiä. Kuin maalauksia. Kuinka helposti tuollainen "fuskaus" tapahtuukaan.....  ja sitähän tapahtuu, joka puolella näkee muokattuja kuvia. Mutta nää on kuitenkin ihka aitoja muunnelmia. :)Tulevan kesän terkuin  :)
orvokki


6 kommenttia:

 1. hih, hauskoja kuvia ja paras tietty viimeisenä...tulis kesä!

  VastaaPoista
 2. Joo, fotoshoppaaminen ON kivaa, olen harrastanut sitä jo monta vuotta - taisinpa avata ensimmäisen versioni joskus 1995-1996 - viime aikoina vain jäänyt vähemmälle. Harmi!

  VastaaPoista
 3. Blogisivusi on piristysruiske pakkasessa paleleville sieluille!

  VastaaPoista
 4. Hienoja maalauksia!
  Oppisinkohan minäkin? Kuvia on kohta kasapäin koneelle tallennettuna. Purjehduskuvilla voisi kokeilla. Paitsi että se photoshop lienee kallis ohjelma?

  VastaaPoista
 5. TT, tunnistit.. hih

  Laali, niinpä ja sitä tuskin oppii käyttämään täydellisesti ellei ole ammattilainen..:) Minä käytän sitä duunissa melkein pelkästään kuvien scannaukseen ja niiden muuttamiseen painokuntoon. Leikkimiseen ei ole oikein olut aikaa.

  Milena, tosi iso halaus kauneista sanoista, tulin iloiseksi... että tämä blogini aiheuttaa mielihyvää joillekin.. :)

  Anna, jos sijoitat Photoshoppiin (se maksaa aika paljon) ja sulla on nyt aikaa, niin kyllä opit perusteet ja joka päivä löydät uutta tutkimalla ja kokeilemalla (ja opiskelemalla). Tuosta ohjelmasta on varmaan eniten kirjoitettu oppaita, ja ne on parhaimmillaan yli 5 cm paksuja opuksia, myös suomeksi on useita.

  VastaaPoista
 6. Mukava musiikki, näistä maalauksista en tullut hullua hurskaammaksi, juu nou:) Ja arvaappa mitä orvokki? No älä arvaa, mutta pitänee miettiä.. mistähän sitä itsensä vielä löytää? Dont worry!

  VastaaPoista

Olen todella iloinen kommentistasi.
I really appreciate your comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...