maanantai 5. marraskuuta 2012

edelleen sateinen vuosikampa 023

 Märkä kotikatuni
 
Jouluvaloja !

2 viikkoa sitten / Two weeks ago

Vuosikamman muita kuvia löydät TÄÄLTÄ

Sataa!
Tosin tässä sateiden välissä olin marizanin kanssa viikonloppuna tanssileirillä Vääksyssä, Tallukassa. Siellä ei sade haitannut, sillä 2 päivää meni tanssien ja seurustellen, tansseja oli kahden päivän ajan valittavana 50 tunnista. Tosin niitä oli samaan aikaan viidessä eri salissa, joten päällekkäin oli monta mielenkiintoista oppituntia. Itse kävin 9 tunnilla. Namia, kivaa oli ja osin hikistäkin. Yksi hauskimmista tunneista oli dubbelbugg, eli bugg-tanssi, jossa mies pyörittää kahta naista samaan aikaan. Lattareista mielenkiintoiset oli Bachata ja Kizomba, jotka olivat minulle uusia lajeja. (Katso videoita tanssiblogissani Villit askeleet-Dancing.)
Niin, ja iltatanssit päälle, joten tulipahan tanssikiintiö taas vähäksi aikaa täyteen. On ollut hieman väsypäivä tänään.


Ei oikein huvita tämä luonnon seuraaminen, kun mikään ei muutu, on vain sadetta tai muuten vain märkää. Ei edes tule lähdettyä kauemmaksi kameran kanssa, hyvä, että yleensä viitsii lähteä pitemmälle kuin lähikauppaan. Nytkin pakottauduin viuhahtaen kuvaamaan kahden sateen välissä merenrantaa tähän juttuun.

24 kommenttia:

 1. Meren rannalla on kyllä kaunista aina, sateellakin! Minä haaveilen, että pääsisin kuvaamaan myrskyävää merta. Lähimpään meren rantaan on kuitenkin 100 km, joten se ei aina onnistu just kun myrskyää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meri on minulle niin itsestään selvyys, kun se on tuossa parin sadan metrin päässä. Oikeastaan se on lahden pohjukka, eikä rannatonta ulappaa näy just mun kohdalla. Mutta meri kuitenkin.

   Poista
 2. Märkää on ja lisää vettä tulee tällä hetkellä tuutin täydeltä. Saa poika mennä huomenna kumiveneellä kouluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumivene kohta tarvittaisiin itse kullekin kulkupeliksi. Paraikaa nyt aamulla näyttäis tulevan valkoista märkää, tiedä sitten muuttuuko oikein lumisateeksi.

   Poista
 3. Voi täåtä marraskuun harmaata ja märkää tuskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta virkkaa. Ei yhtään kivaa.

   Poista
 4. On marraskuu, sade kuuluu tähän. Mutta meri on aina kaunis ja jotenkin kuulakas, sitä katselisin ikkunani alla mielelläni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun muisti on hatara, mutta en muista, että näin pitkää sadejaksoa olisi ollut ihan lähiaikana. Enempi muistan ne lokakuun kuulaat kuivat syyspäivät. Ja vastahan marraskuu on alussa, ja sadetta on tullut jo sata päivää ... no, ei ihan.
   Meri on ihana.

   Poista
 5. Hirveässä räntäsateessa ja loskassa sai tarpoa! Mun italialaiset tekoainetalvikengät eivät näemmä kestä vettä. Piti käydä heti klo 8 kaupassa ja meinasin tehdä mahalätsit paikallisen K-kaupan pihalle!

  Vaikutti kivalta tuo sun tanssileiri! Jos nuo kuvaussäät vielä tässä paranisivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että meinasit vaan. Paitsi että tuollaisessa horjahtamisessakin voi käydä köpelösti. Minä käytän pelkästään lenkkareita, ihan lumitalvella sit talvisellaisia. Niillä on hyvä mennä liukkaallakin.

   Tanssileiri oli kiva ja antoisa.

   Poista
 6. Erittäin hyviä kuvia.
  Tervehdys. -

  VastaaPoista
 7. Kuitenkin sade on kaunista kuvaa
  Halaus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No m'agrada quan plou dia rere dia.
   Moltes grácies

   Poista
 8. Kyllähän meistä miehistä jotkut saattavat pyörittää useaakin naista yhtä aikaa ;)

  Harrastat ilmeisesti paritansseja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, jotkut "osaa" sen taidon, samoin meistä naisistakin jotkut tekee samaa :) vaikka parketilla se on hieman hankalaa.

   Jep. Harrastan paritanssia, en enää niin suuresti kuin joskus 4-5 vuotta sitten, joilloin "piti" käydä lavoilla vähintään kerran viikossa, parhaassa 3-4 kertaa. Se ikä (lue: saamattomuus ja laiskuus) on vähentänyt jorausta.

   Mulla on toisena blogina tanssiblogi "villit askeleet" johon oli (on) tarkoitus kerätä kaikenmaailman eri tanssilajeja.

   Poista
 9. Tallukassa olis ollu kyllä kivaa ´pukkailla` siellä korkealla kahden järven välissä. Tuttu paikka, joskus tiistaipäivätantsuissa ollu.
  Masentaa tämä kamala loska, toivotaan että sulaa kokonaan, eikä jäädy kokkareiksi.

  VastaaPoista
 10. Kyllä siellä on vielä vihreää, jos nyt sataakin. Itse en osaa tuskailla marraskuuta lainkaan, lunta on kyllä tullut tuutin täydeltä, mutta ei kuitenkaan vettä.
  Tanssiharrastus on kiva, minä innostuin vasta viikymppisenä kantritanssimisesta ja se vei mukanaan. Huomaan, että kaipaan sitä liikuntamuotoa vieläkin, Harmi, ettei ole mahdollisuutta.

  VastaaPoista
 11. Joo, hauskaa oli, vaikka kipeä jalka vähän jarrutti menoa. Minulle tämä leiri oli jo toinen, suosittelen kaikille.

  Harmaa sää on tänään Vantaallakin ja räntää tulee taivaan täydeltä.

  VastaaPoista
 12. interesting report, nice catch

  VastaaPoista
 13. Nice pictures, the trees lose their leaves.

  VastaaPoista
 14. Jos sä pystyt moiseen tanssiurakkaan, niin uhhuh Minusta ei moiseen olisi, jo myötätunnosta tuli lunteimeni kipeäksi.

  VastaaPoista
 15. Hello, orvokki.

   Your exquisite work leads my impression.
   The passion for the art. It is universal.

   Thank you visit to my garden.
   The prayer for all peace.

  Have a good weekend. From Japan, ruma❃

  VastaaPoista
 16. Samalla meillä on täällä nyt Orvokki ... vesi, veden ja veteen: ((
  suudelma.

  VastaaPoista

Olen todella iloinen kommentistasi.
I really appreciate your comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...