perjantai 21. lokakuuta 2011

taivas liekeissä - Meritorni



Eilen iltasella satuin menemään parvekeelle klo 17-18 välillä ja mitä näin - taivaan liekeissä.  En muista milloin olisin viimeksi nähnyt yhtä punaisia pilviä.

Tästä ei seurannut ukkosta, eikä muutakaan hurjaa ilmaa, ilta vain pimeni.

x

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

hiljainen harrastus



Pilkkiminen taitaa olla pääasia, kaloista ei sen väliä. Sinttejä vaan tulee, sellaisia pieniä salakoita tms., kertoi mies, eikä tainnut sanoa, mitä he niillä sitten tekevät. Ehkä kissoilla on kissanpäivät edessä.

Icefishingmen focus on fish almost anywhere, where small fish are moving.... (maybe the cats may have a field day)

x

perjantai 14. lokakuuta 2011

maanantai 10. lokakuuta 2011

Nyt alkoi minun kotona se ikkunanvaihto





Tänään tuli osa ikkunoista nosturilla parvekeelle. Oli jännät paikat katsella kuinka pojat ohjasivat ikkunat viidenteen kerrokseen tuiskussa, kun tuuli tarttui ikkunoihin. Huomenna alkaa minun kodissa ikkunoiden asennus, ja on lähdettävä evakkoon. Nopeita poikia, 2 asuntoa samana päivänä, tosin paljon jää vielä ulkopuolisiksi hommeleiksi. Mutta 2 viikkoa menisi koko rappukäytävään (5 kerrosta/10 asuntoa/neljän huoneen ikkunat) ja sitten on vielä niitä panelointeja sun muita, eli menee ainakin 3 viikkoa ennenkuin voidaan odottaa ikkunanpesijöitä, jotka myös vaativat tilaa ikkunoiden edesä. Onkohan mun koti kunnossa edes jouluna... Tuossa on kuva mun olkkarista (työhuone on vielä pahempi, mutta keittiö ja makuhuone on helppo purkaa), taidan asua seuraavat viikot edelleen kaaoksessa, sillä eihän ole mitään järkeä esim. ripustaa verhoja edestakaisin... ja kun nyt on hyvä tilaisuus tehdä se kunnon perusteellinen siivous. !

Today I got the windows to the balcony, was the windy weather, the crane was a little difficult to raise windows on the fifth floor. Tomorrow starts the windows installation. My home is a higgledy-piggledy.

x

torstai 6. lokakuuta 2011

Tukholman saariston kuvasaalis


Tuli risteiltyä Tukholmassa. Ja piti ottaman kuvia Tukholman saaristosta, mikä on vertaansa vailla kauneudessa. Mutta... minulla surkimukselta jäi kamera kotiin, ja iPhonella kuvaaminen on tosi tosi hankalaa.... joten kuvasaalis on tässä! :D

Helsingissä satoi, Tukholmassa sen sijaan oli upea syksyinen aurinko.
Oli muuten harvinaisen kiva risteily; seura oli kivaa, laivassa oli kivaa, Tukholmassa oli kivaa.. jne.

I was in Stockholm on a cruise ship. I (stupid) left the camera home, so this photo was taken on the iPhone, in the beautifull archipelago.


x
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...